Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Edremit Körfezi motosiklet kulübü açıldı

Edremit Körfezi motosiklet kulübü açıldı

Edremit Körfezi Motosiklet Kulübü (EKMOK) Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından açıldı.

Edremit Körfezi Motosiklet Kulübü (EKMOK) Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından açıldı.
Edremit genelinde bilinçsiz motosiklet sürücü sayısının fazla olduğunu söyleyen Başkan Saka, EKMOK gibi kulüplerin özellikle genç yaştaki motosiklet tutkunu gençleri iyi yetiştireceğine inandığını söyledi.
Edremit ilçesinde motosiklet tutkunlarının bir araya gelerek kurdukları Edremit Körfezi Motosiklet Kulübü (EKMOK) düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.
Edremit Körfezi Motosiklet Kulübü merkez ofisi ve kulüp evinin açılışını Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, kulüp Başkanı Nuri Kesim ile birlikte gerçekleştirdi.
EKMOK Başkanı Nuri Kesim, 134 üyeleri bulunduğunu belirterek, Bizler iki tekerleğin üstünde seyahat etmeyi seven motosiklet tutkunları olarak bugün bu organizasyonda bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ne tür motosiklet kullandığınız önemli değil, rüzgar aynı rüzgarıdır. Sizler motosiklet kullanırken keyif almasını bilin. Ancak üyelerimden ve tüm motosiklet tutkunlarından motosiklet kullanırken kask takmalarını ve kurallara uymalarını istiyorum. Açılışımızı gerçekleştiren Belediye Başkanımız Kamil Saka'ya ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'da ilçede son aylarda meydana gelen motosiklet kazalarında 6 gencin yaşamını yitirdiğini hatırlatarak EKMOK gibi kulüplerin özellikle genç yaştaki motosiklet tutkunu gençlerimizi iyi yetiştirilmesine katkı sağlayacağını inanıyorum." dedi.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli