Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Edremit´li muhtarlardan Başhekim Şahin´e teşekkür ziyareti

Edremit´li muhtarlardan Başhekim Şahin´e teşekkür ziyareti

Edremit Mahalle Muhtarları, Edremit Devlet Hastanesi´ne ziyarette bulundu.

Edremit Mahalle Muhtarları, Edremit Devlet Hastanesi´ne ziyarette bulundu.
Hastanenin son dönemde yaptığı yenilikler ve çalışmalar ile ilgili olarak Başhekim Hikmet Şahin´e teşekkür eden muhtarlar, ?Vatandaşlardan çok güzel tepkiler alıyoruz. Hastanemizde yeni yapılan ünitelerin yanı sıra, ilgi ve özveri de ciddi değişimler yaşanmakta. Çalışmalar için teşekkür amacıyla ziyareti gerçekleştirdik? dedi.
Ziyarete Gaziilyas Mahalle Muhtarı Hatice Güneri, Altınoluk Mahalle Muhtarı Aydın Türker, Altınoluk İskele Mahalle Muhtarı Ebru Yamaç, Akçay Mahalle Muhtarı Pınar Avcı, Sarıkız Mahalle Muhtarı Nuray Günaçar, Altınkum Mahalle Muhtarı Selma Kayacan, Atatürk Mahalle Muhtarıİrfan Koçak, Bostancı Mahalle MuhtarıDavut Baydemir, Güre İskele Mahalle Muhtarı Zeki Coşar ve Turhanbey Mahalle Muhtarı İrfan Aydın katıldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Edremit Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Şahin, hastaların moral olarak zaten düşük olduğunu ve onları hem bedenen hem de psikolojik olarak en memnun şekilde hastaneden ayrılmalarını sağlamayı amaçladıklarını kendilerine görev edindiklerini belirtti.
Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Hastaneler insanların mutsuz, acı çektiği ve rahatsız olduğu zamanlar geldikleri yerler. Tabi ki bünye olarak zayıf, narin ve hassas dönemleri oluyor. Bizlerde ekibimizle birlikte bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın kendilerinden, sağlıklarından emin olarak hastanemizden ayrılmalarını hedefliyoruz. Bu yönde güzel tepkilerde geliyor. Çalışmalarımız bu yönde devam edecek? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli