Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Edremitli ülkücülerden huzurevi ziyareti

Edremitli ülkücülerden huzurevi ziyareti

Edremit Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Üniversite ve Ortaöğretim teşkilatı Edremit Huzurevinde barınan yaşlıları ziyaret etti.

Edremit Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Üniversite ve Ortaöğretim teşkilatı Edremit Huzurevi`nde barınan yaşlıları ziyaret etti.
Ailelerinden uzak bir şekilde huzurevinde kalan yaşlılarla sohbet eden ülkücü gençler, büyüklerine çiçek takdim ettiler. Huzurevi sakinlerinin gönüllerini alan gençler, yaşlıların hayır dualarını aldı.
Ziyarette konuşan Edremit Ülkü Ocakları Teşkilatlandırma sorumlusu; "Ülkü Ocakları olarak onlara sıcacık bir el uzatmak istedik. Çünkü biz bugünün gençleri, yarının yaşlıları olacağız ve onların her daim yanında olmaya çalışacağız. Gençlerin ziyaretleri onları heyecanlandırmakta ve sevindirmektedir. Geçmişin gençleri olan yaşlılarımızı hatırlamak ve onların sorunlarını dinlemek Ülkücü gençlerin önemli görevlerinden birisidir. Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Unutmayın ki bir gün herkes yaşlanacaktır. Peygamberimiz buyuruyor ki; `Düşkünleri görüp gözetiniz, zira siz ancak düşkünleriniz sayesinde yardım görür ve rızıklanırsınız`. Varlıkları ile bize güç veren ve tecrübe kalesi büyüklerimizin her zaman yanında olmaya çalışacağız" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli