Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Edremitspor efsanesi geri döndü

Edremitspor efsanesi geri döndü

Edremit futbolunun efsane takımı Edremitspor, ilk kuruluş tarihi olan 1966 ruhu ile yeniden kuruldu.

Edremit futbolunun efsane takımı Edremitspor, ilk kuruluş tarihi olan 1966 ruhu ile yeniden kuruldu.
Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Metin Tunçer´in Kulüp Başkanlığını üstlendiği 1966 Edremitspor Kulübü yeşil sarılı renkleri ile sahalarda mücadelesine başlayacak.
Edremit ilçesinde sporseverlerin merakla beklediği Edremitspor yeniden hayata geçirildi. Eski Edremitspor ve devamında ki Edremit Belediyespor´´un önceki dönemde yaşanan sıkıntılar nedeniyle liglerden çekilmesi ve kapanma sürecine girmesinden sonra, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´nın talimatları, yeniden 1966 Edremitspor Kulübü kuruldu. Belediye Başkan Yardımcısı Metin Tunçer´in kulüp başkanlığını üstelendiği ?1966 Edremitspor? düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna açıklandı.
Edremit´te futbolda yepyeni bir sayfa açtıklarını belirten Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ?Yeni baştan Edremitspor´u 1966 Edremitspor olarak, bir kolej takımı havasında, örnek aldığımız Altınordu yapısında bir kulüp yapmak adına bu yola girdik. Dışarından yüksel bedellerle 20 futbolcu alınıp 1. lige kadar çıkarabiliriz. Ancak anlık başarılar yerine 500 çocuğu çok daha iyi tesislerde, çok iyi daha iyi imkanlarla futbol sahalarında görmek asıl amacımız.? dedi. Saka, futbol şubesinin Edremit ağırlıklı, basketbolun Güre, voleybolun altınoluk, güreşin Kadıköy´de devam edeceğini, eski beldelerin altyapıda yarışan üst yapıda Edremitspor´a sporcu yetiştiren kaynaklar haline geleceğini söyledi. Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli