Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Edremit´te ilaç toplama kampanyası ?Ziyan olmasın, şifa olsun?

Edremit´te ilaç toplama kampanyası ?Ziyan olmasın, şifa olsun?

Edremit Belediyesi tarafından ?Ziyan Olmasın, Şifa Olsun? sloganı ile ilaç toplama kampanyası başlatıldı.

Edremit Belediyesi tarafından ?Ziyan Olmasın, Şifa Olsun? sloganı ile ilaç toplama kampanyası başlatıldı. Vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği kampanyada son kullanma tarihi geçmemiş ilaçlar, kontrolden geçirildikten sonra Belediyenin sağlık birimlerinde hastalara ücretsiz veriliyor.
Edremit Belediyesi tarafından evlerde biriken son kullanma tarihi geçmemiş ilaçların ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılması için ilaç toplama kampanyası başlatıldı.
?Ziyan Olmasın, Şifa Olsun? sloganı ile düzenlenen kampanyada vatandaşlar evlerinde kullanmadıkları ilaçlarını belediyeye ve şubelerine getiriyor. Toplanan son kullanma tarihi geçmemiş ilaçlar yetkili eczacılar tarafından kontrol edilip sınıflandırıldıktan sonra Belediyenin sağlık birimlerinde hastalara ücretsiz olarak veriliyor. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, kampanyaya katılarak ilaç bağışlayan vatandaşlara teşekkür ederek, ?Kampanya kapsamında bir imece usulü gibi toplanan ilaçlar, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gizlilik içerisinde ulaştırılıyor. Vatan daşlarımız kullanmadıkları ilaçlarını belediyemizin tüm şubelerine getirebilirler. Yine belediye merkezi ve şubelerimizden reçete ile ücretsiz olarak ilaç temin edebilirler? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli