Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Edremit´te inanılmaz değişim yaşanıyor

Edremit´te inanılmaz değişim yaşanıyor

Edremit ilçesinde yıllardır sorun olan Çay İçi Caddesi ve devamında ki Hamdi Bey Caddesi´nde yeniden düzenleme çalışmaları aşırı sıcaklara rağmen tüm hızı ile devam ediyor.

Edremit Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı´ndan Tuzcu Murat Mahallesi´nde ki Gümrük Meydanı´na kadar uzanan Çay İçi Caddesi ve Hamdi Bey Caddesi´nde ki yenileme çalışmalarına devam ediyor.
Altyapı düzenlemelerinden sonra üstyapı düzenlemelerinde parke taş kaplamaları ile caddenin pırıl pırıl hali ortaya çıkmaya başladı. Alemizade Camii´nden Çifte Değirmenler Mevkii´ne kadar olan birinci etabın kısa süre içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Ardından Cumhuriyet Meydanı´ndan Alemizade Camii´ne kadar olan ikinci etabına başlanılacak.
Yaşanacak bir kent için ilçenin dört bir yanında çalışmaların devam ettiğini belirten Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ?Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir kentte yaşamak vatandaşlarımızın en doğal hakları. Bu amaç doğrultusunda Çay İçi ve Hamdi Bey Caddesi´ni altyapı düzenlemelerinin yanı sıra 28 bin metrekare parke taş kaplaması ile baştan sona yeniliyoruz? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli