Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Edremit´te korona önemleri üst seviyede

Edremit´te korona önemleri üst seviyede

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçede devam eden korona tedbirlerini çok sıkı tutuyor.

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçede devam eden korona tedbirlerini çok sıkı tutuyor.
Dünyayı etkisi altına alan ve küresel bir salgına dönüşen korona virüsle mücadele kapsamında Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri önemlerini en üst seviyede tutuyor.
Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü´nde görevli ekipler, halk sağlığının korunması ve hijyen şartlarının sağlanması amacıyla kent genelinde gıda üretimi yapan işletmeler başta olmak üzere esnafı sürekli denetleniyor. İşyerlerinde genel temizlik, ruhsat ve çalışma belgelerinin yanı sıra, maske ve sosyal mesafe kontrolü yapan zabıta ekipleri, işyerinin temizliği, çalışanların kılık ve kıyafetinden, maske ve bone takıp takmadıklarına kadar her ayrıntıyı özenle kontrol ediliyor.
Ekipler belirlenen kurallara uyanlara teşekkür ederken, uymayanlarda da koşulları yerine getirmeleri için uyarılarda bulunup süre veriyor.
Balıkesir´i kırmızı renkten mavi renge dönüştürmek için büyük çaba gösterdiklerini söyleyen zabıta ekipleri, ?Edremit ilçemizde vatandaşlarımızın Covid-19´la alakalı olarak göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Umarım bundan sonra da aynı hassasiyeti göstermeye devam edeceklerdir.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli