Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Edremit´te, öğrencilere geri dönüşüm eğitimi veriliyor

Edremit´te, öğrencilere geri dönüşüm eğitimi veriliyor

Edremit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından, minik öğrencilere, çevre bilinci ve geri dönüşümün önemini anlatmak için Naim Süleymanoğlu İlkokulu´nda eğitim düzenlendi.

Edremit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü görevlileri, minik öğrencilere çevre bilinci ve geri dönüşümün önemini anlatmak için eğitim verdi.
Temizlik İşleri Müdürlüğü´nde görev yapan Çevre Mühendisi Kamer Gökbayoğlu ve Mehmet Ali Öz tarafından Altınkum Mahallesi Naim Süleymanoğlu İlkokulu anasınıfı ve 3. sınıf öğrencilerine görsel ve uygulamalı olarak "Çevre Bilgilendirme Eğitimi" verildi.
Özellikle anasınıfı öğrencileri başta olmak üzere öğrencilere çizgi karakterlerle eğlenceli bir şekilde anlatılan geri dönüşüm ve çevre eğitimi ilgiyle izlendi.
Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Belediye Başkanı Kamil Saka´nın talimatları doğrultusunda kenti temiz tutabilmek için 7 gün 24 saat görev başında olduklarını, bun yanında geri dönüşümün önemini anlatmak ve çevre bilincini aşılayabilmek için faaliyetlerin devam ettiğini ifade ettiler.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli