Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Edremit´te üst yapı çalışmalarına devam

Edremit´te üst yapı çalışmalarına devam

Edremit Belediyesi, kilitli parke taşı döşenmesi için kazı çalışmaları başlattı.

Edremit Belediyesi, kilitli parke taşı döşenmesi için kazı çalışmaları başlattı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Gazicelal Mahallesi Akçay Caddesi´nde yapılan alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kilitli parke taşı ve kaldırım çalışmalarına geçildi.
Kilitli parke taşı ve kaldırım taşlarıyla toplam 20.000 m2 taş döşenecek olan alanın, orta refüj kısımlarında da yeşillendirme çalışmaları yapılacak.
İş makinaları eşliğinde kamyonların sürekli çalıştığı bir kilometrelik geniş çalışma alanına sahip olan yolun Ramazan Bayramı´na yetiştirilmesi planlanıyor.
Çift yönlü olarak devam eden çalışmalarla ilgili olarak açıklama yapan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ?Edremit´in en önemli noktalarından birisi olan Akçay Caddesi´nde ihale işlemlerimizin ardından yol bakım-onarım çalışmalarımıza başlamış durumda yız. Yıllardır Edremitlilerin en önemli taleplerinden birisi olan caddede ki çalışmalar sona erdiğinde, yağmur suları ve bozuk yollar artık sorun olmaktan çıkacak. Orta refüjlerini yeşillendireceğimiz ve genel rekreasyon çalışması uygulaya cağımız bölgedeki faaliyetimizin ilk etabını kısa sürede bitirmeyi hedefli-yoruz.? dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli