Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Edremitte gebelik ve emzirme eğitimi

Edremitte gebelik ve emzirme eğitimi

Edremitte özel bir hastane bünyesinde, gebelik ve emzirme eğitiminin başlayacağı bildirilirken, eğitim başlama tarihi 12 Temmuz olarak açıklandı.

Edremit`te özel bir hastane bünyesinde, gebelik ve emzirme eğitiminin başlayacağı bildirilirken, eğitim başlama tarihi 12 Temmuz olarak açıklandı.
Özel Edremit Körfez Hastanesi bünyesinde verilecek olan Gebelik ve Emzirme Eğitimleri bu hafta başlıyor.
Eğitimin ilki, 12 Temmuz 2013 Cuma günü, Körfez Hastanesi konferans salonunda 12.30-13.30 saatleri arasında düzenlenecek.
Bebek ve anne dostu olan Özel Edremit Körfez Hastanesi Başhekimi Semih Aydın" Bölgemizin anne adaylarının bilinçlenmesi ve bilgilenmesi için hastanemiz bünyesindeki eğitimlerine start verdik. 22-30 haftalık gebelerin katılabileceği eğitimler, hastanemizin kadın doğum uzmanları ve yeni doğan hemşireleri tarafından verilecek. Anne adaylarını gebelik dönemi ve gebelik takibinin önemi hakkında bilinçlendirerek, beslenme ve egzersizin önemini vurgulamak ve emzirme süreci hakkında bilgilendirerek hem annenin hem bebeğin sağlığını korumak üzerine hazırlanan eğitimlerimiz ve seminerlerimiz düzenli olarak verilmeye devam edecek" dedi.
Bilindiği gibi, Özel Edremit Körfez Hastanesi bölge halkına verdiği kaliteli sağlık hizmetleri kadar,  bilinçlendirmek için düzenlediği konferansları, eğitimleri ve yetişkinler, çocuklar için sağlık ile ilgili düzenlediği resim komposizyon yarışmalarının yanı sıra anneleri de unutmayarak onları bilgilendirmek için düzenlediği bu önemli eğitim semineri ile devam ediyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false