Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Edremit’te kazılan tüm yollar onarılıyor

Edremit’te kazılan tüm yollar onarılıyor

Edremit Belediyesi, ilçe merkezinde doğalgaz, telekomünikasyon ve elektrik altyapısı nedeniyle kazılan yollar için seferberlik ilan etti.

Edremit Belediyesi, ilçe merkezinde doğalgaz, telekomünikasyon ve elektrik altyapısı nedeniyle kazılan yollar için seferberlik ilan etti. 
Edremit İlçesi’nde, belediye dışında ki kurumlar tarafından yürütülen çalışmalarla cadde ve sokaklar yağmurlu havalarla birlikte vatandaş için çileye dönüşürken Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, yolların yapımı için 130 kişilik ekiple 24 saat esasına göre çalışma başlattı. 
Edremit Merkez Camivasat ve Cumhuriyet Mahalleleri başta olmak üzere bozulan yolların yapımı için sabahın ilk ışıkları ile birlikte 130 personel, 16 iş makinesi, 14 kamyon, 10 küçük kepçe, 3 yükleyici kepçe 8 traktör, 3 ekskavatör, 2 grayder iş başı yaptı. 
Bülent Ecevit Bulvarı, İstasyon Caddesi, 9 Eylül Caddesi, İnönü Caddesi, Baraj Caddesi, Gençlik Caddesi, İleri Caddesi, Pazartesi Pazarı ve bağlantılı sokaklarda yol, asfalt, parke taş gibi üst yapı düzenlemelerine dört bir koldan hız verildi. 
Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, belediye olarak 8 Aralık itibari ile ilçemiz genelinde doğalgaz, Superonline, UEDAŞ ve Türk Telekom tarafından yürütülen kazı çalışmalarını durdurduklarını açıkladı. 
Edremit halkının her şeyin üstünde olduğunun altını çizen Başkan Arslan “Çeşitli altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarımız yapılması için Fen İşleri Müdürlüğü’ne yaptığımız takviyeler, oluşturduğumuz 130 kişilik ekiple seferberlik başlattık. İlk olarak 10 günlük bir program ile 24 saat çalışarak ana arterler ve onlara açılan ara lokasyonlar başta olmak üzere kentimizin tüm cadde ve sokaklarını düzenleyeceğiz. Doğalgaz başta olmak üzere telekomünikasyon ve elektrik hatları nedeniyle kazılan yollarda ki kötü görüntüyü ortadan kaldıracağız.” dedi. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Edremit’ kazılan yollar onarılıyor
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli