Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Edremitte vergi rekortmenleri ödüllendirildi

Edremitte vergi rekortmenleri ödüllendirildi

Edremit Ticaret Odasına kayıtlı yüksek vergi ödeyen ve üstün başarı gösterenler törenle ödüllendirildi.

Edremit Ticaret Odası`na kayıtlı yüksek vergi ödeyen ve üstün başarı gösterenler törenle ödüllendirildi.
Edremit-Güre Adrina Otel`de gerçekleştirilen yılın vergi rekortmenleri ödül töreninde Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Balıkesir Milletvekilleri Edip Uğur, Ali Aydınlıoğlu, Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Havran Kaymakamı Yasin Öztürk tarafından yüksek düzeyde vergi veren Ticaret Odası üyelerine madalyaları verildi.
Törende konuşan Vali Ahmet Turhan,  "Vergi her şeyden önce kanuni, ahlaki ve dini bir sorumluluktur.  Ödül alacak yüksek vergi ödeyen tüm üyelerimizi candan kutluyorum. Balıkesir ve sizler çok şanslısınız. Balıkesir önümüzdeki yıllarda 8-10 milyar dolar ihracata imza atacak. Ancak Balıkesir`e sanayi kontrollü gelmeli. Biz sanayiden kaçmayız. Ancak sanayi gelirken doğamızı, toprağımızı ve denizimizi kirletmemeliyiz. Körfezin değerini bilmeliyiz. Körfezde 120 bin ikinci konut var. Bu konutları turizme kazandırmalıyız. Burhaniye Zeytin İşleme Organize Sanayi Bölgesini biran önce hayata geçirmeliyiz." diye konuştu.
Ödül töreninde altın madalya ile ödüllendirilen Simtek İthalat İhracat şirketinin ödülünü Vali Ahmet Turhan, Hasan Yaprak`ın ödülünü Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur takdim etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli