Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Edremit´teki yatırımlar Canbey´in yakın takibinde

Edremit´teki yatırımlar Canbey´in yakın takibinde

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Edremit temasları kapsamında ilçede yapılmakta olan ve yapımı devam eden devlet yatırımlarını incelerken, vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Edremit temasları kapsamında ilçede yapılmakta olan ve yapımı devam eden devlet yatırımlarını incelerken, vatandaşların sorunlarını dinledi.
Sabah saatlerinde AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı´na gelen Canbey, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile görüştükten sonra, Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal´ı makamında ziyaret ederek, ilçedeki gelişmelerle ilgili bilgiler aldı.
Kaymakam Ünsal ve AK Parti İlçe Başkanı Umutlu ile birlikte Edremit´te yeni yapılacak olan Hükümet Konağı Binası inşaatında incelemelerde bulunan Canbey, inşaat yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Daha sonra İbrahimce Mahallesi´ne giden Milletvekili Canbey ve beraberindeki heyet, yıllar önce temeli atılan, ancak uzun zamandır atıl vaziyette bekleyen cami inşaatında incelemelerde bulundu.
Canbey, cami projesinin yakın zamanda küçük ölçekli şekilde yapılacağını, bünyesinde Aile Danışmanlığı Rehberlik Kursu, Kur´an Kursu´nun yer alacağını ifade etti.
Heyet, daha sonra İbrahimce Mahallesi´nde yapılması planlanan 2 katlı polis karakolu yerinde incelemelerde bulundu. Edremit Emniyet Müdürü Yasin Özer, İbrahimce Mahalle Muhtarı Hüseyin Çanaklı ve Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Tufan Zımba´nın da eşlik ettiği ziyarette mahalle halkıyla görüşerek sorunlarını dinleyen Canbey, Muhtar Çanaklı´dan, muhtarlık binası ziyareti sırasında sorunlar hakkında geniş bilgiler aldı.
Ardından Gazicelal Mahallesi Muhtarı Nizamettin Dağ´ı ziyaret ederek, mahallenin sorunlarını dinleyen Milletvekili Canbey ve beraberindekiler, buradaki ziyaretin ardından Büyükşehir Belediyesi Körfez Koordinasyon Binası Toplantı Salonu´nda gerçekleştirilen Edremit Tarıma Dayalı İhtisas Sera OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı´na katıldı. Toplantıdan sonra ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Canbey, Kaymakam Turgay Ünsal, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Umutlu ve beraberindeki heyet, çarşı merkezde gerçekleşen doğalgaz altyapı çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Heyet, esnaf ve vatandaşların sorun, istek ve önerilerini dinledi.
Canbey, beraberindeki heyet ile birlikte ilçede görev yapan yaygın ve yerel basın mensuplarıyla Büyükşehir Belediyesi Körfez Koordinasyon Binası Toplantı Salonu´nda buluştu. Gerçekleşen basın toplantısında ilçede yapılan ve yapımı devam eden devlet yatırımları anlatıldı.
Özellikle yeni yapılacak olan hastane binası hakkında detaylı bilgiler veren Canbey, son olarak Bostancı Mahallesi Muhtarlığı´nı ziyaret etti. Muhtar Ahmet Demir ve azaları, kırsal mahallenin sorunlarını anlatarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı