Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

EdremitteMüslümanlarla Dayanışma Mitingi

EdremitteMüslümanlarla Dayanışma Mitingi

Balıkesirin Edremit ilçesinde Kuran ve Sünnet çizgisinde, toplumu bilinçlendirmek, İslami çalışmalarda bulunmak emeciyle yerel bir dernek olarak kurulan Kardeşlereli Derneğinin

Balıkesir`in Edremit ilçesinde Kuran ve Sünnet çizgisinde, toplumu bilinçlendirmek, İslami çalışmalarda bulunmak emeciyle yerel bir dernek olarak kurulan "Kardeşlereli Derneği"nin yaptığı "Müslümanlarla Dayanışma Mitingi" ile Cumhuriyet Meydanı`nda yaptığı basın açıklaması ile eldeki dövizlerle emperyalistler ile Mısır`daki ihtilalcilere tepki vardı. 
Mısır`daki darbe karşıtı Müslüman Kardeşler Teşkilatına (İhvan) destek veren ve Kuran`dan sürelerin yazıldığı pankartlarla Mısır`daki darbecilere destek veren İsrail, ABD, AB, BAE, Suudi Arabistan ve Rusya gibi emperyalistler ile darbecilere sert tepki verildi.
"Mısır`da, Suriye`de, Filistin`de ve birçok İslam coğrafyasında yaşanan vahşeti kınıyor ve arkasındaki hakim güçleri lanetliyoruz" şeklinde konuşan ve Rabia işareti yapan Kardeşlereli Derneği Başkanı Yakup Döver, "İngiltere Başbakanı Çörçil`in `Viktory` işaretinde, birisi kanlı para diğeri kanlı petrolü işaret ediyordu. dağıldı. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı