Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Egemen erkekliğe ilk adımı attı

Egemen erkekliğe ilk adımı attı

CHP Ocaklar Mahallesi Gençlik Kolları Başkanı Devrim Korkmaz ile Sinem Korkmaz çiftinin biricik oğulları Egemen görkemli bir tören ile sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı.

CHP Ocaklar Mahallesi Gençlik Kolları Başkanı Devrim Korkmaz ile Sinem Korkmaz çiftinin biricik oğulları Egemen görkemli bir tören ile sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı.

Cumartesi günü başlayan ve gece geç saatlere kadar devam eden sünnet törenine CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ile eşi Özlem Sarı ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Konuklarını kapıda karşılayan Korkmaz çifti, 10. Yıl Marşının okunduğu gecede Egemen, efeler eşliğinde salona girdi.

Devrim Korkmaz düğün töreni sonrası yaptığı açıklamada, ?Oğlum Egemen erkekliğe ilk adımını attı. Mutluluğu ve heyecanı oğlumla birlikte yaşamanın gururu içindeyim. Bu güzel duyguyu Rabbim herkese nasip etsin. Allah bizlere damatlığını da göstersin. Güzel ve mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan mutluluğumuzu paylaşan, yanımızda olan, olamayan telgraf, çiçek göndererek heyecanımıza ve sevincimize ortak olan tüm dostlarıma bir kez daha teşekkür ederim? diyerek duygularını paylaştı.

Haber : Tuncay Ertan

Fotoğraf : Adem Halat



Anahtar Kelimeler: Egemen erkekliğe adımı attı
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli