Bugün, 26 Mayıs 2024 Pazar

Eğitim camiasının haklarının peşinde

Eğitim camiasının haklarının peşinde

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı çalışan hizmetli, memur, şoför ve teknisyenlerin haklarını meclise getirdi.

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, Milli Eğitim Bakanlığı`na bağlı çalışan hizmetli, memur, şoför ve teknisyenlerin haklarını meclise getirdi.
Milli Eğitim Bakanlığı camiası içinden gelen MHP Milletvekili A. Duran Bulut, eğitim çalışanların özlük haklarını sürekli gündeme taşıdığı gibi, özlük haklarının düzeltilmesi için kürsü konuşması yapıp sık sık kanun teklifi ve soru önergesi veriyor.
Milletvekili Bulut, Milli Eğitim Bakanlığı ve Bakanlığa bağlı İl, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve Okullarımızda eğitim ve öğretimimizin bir parçası olan; hizmetli, memur, şoför, teknisyen gibi unvanlara sahip personelimiz de çalıştığını hatırlattı.
Bu personellerimizin yer değiştirmelerine ilişkin usul ve esaslar açık olarak tespit edilmediği için yer değiştirme taleplerinde çok ciddi problemler yaşadıklarının altını çizen Bulut, özürleri bile olsa bu özürler dikkate alınmadan yer değiştirme taleplerinin reddedildiğini ifade etti.
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer tarafından yazılı olarak cevaplandırılmak üzere meclis başkanlığına soru önergesi veren Bulut, Bakan`a; Okullarımızda görev yapan; hizmetli, memur, şoför, teknisyenlerimizin yer değiştirmelerine ilişkin usul ve esaslar belirlenmesi konusunda Bakanlık tarafından yapılan çalışmalar nelerdir? sorusunu yöneltti. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 19.1 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 20.2 ° / 8.5 ° false
  • Salı 19.4 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı