Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Eğitim Destekevi umut ışığı olmayı sürdürüyor

Eğitim Destekevi umut ışığı olmayı sürdürüyor

Eğitim Destekevi yeni dönemde de doludizgin yoluna devam ediyor.

Eğitim Destekevi yeni dönemde de doludizgin yoluna devam ediyor. 
Bandırma Belediyesi tarafından hizmete alınan Eğitim Destekevi, 2013-2014 yeni eğitim yılında da çalışmalarına başarılı bir devam ediyor. Ekonomik durumu yeterli olmayan ailelerin çocuklarına eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla kurulan Eğitim Destek Evi, kurumsal kimliğine kavuştuğu 2011 yılından bu yana çocuklarımıza umut ışığı olmayı sürdürüyor. 
Bu amaçla 2013-2014 yeni Eğitim ve Öğretim yılında da başarılı eğitim kadrosuyla yaklaşık 120 öğrenciye eğitim veren Eğitim Destekevi, öğrencilerimizin kırtasiye, yardımcı ve test kitapları gibi ihtiyaçlarının karşılanmasında da öğrencilerimize katkı sağlıyor.   
Eski İskele Binasında eğitim çalışmalarını sürdüren Eğitim Destekevi`nin yeni dönem çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkanı Sedat Pekel,  geçmişte her türlü engellemeye rağmen eğitim alanında yapılan bu kutsal çalışmanın her yıl daha da gelişen ve büyüyen bir şekilde devam edeceğini söyledi. 
Eğitim Destekevi`nin, eğitimde fırsat eşitliği yaratmak ve bu amaçla ekonomik durumu yeterli olmayan ailelerin çocuklarına destek olmak adına kurularak, kurumsal kimliğe kavuştuğu 2011 yılından bu yana çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürdüğünü kaydeden Başkan Pekel, "Bu yıl da genç ve dinamik eğitim kadrosuyla yaklaşık 120 öğrencimize eğitim veren Eğitim Destekevi`miz, 2013-2014 yeni eğitim yılında da ailelerimizin ve çocuklarımızın umut ışığı olmayı sürdürecektir. Bandırma`nın yerel yönetimi olarak bizlerde bu yol da her zaman yanlarında olmaya devam etmeye kararlıyız." dedi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli