Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Eğitim maratonu sona erdi

Eğitim maratonu sona erdi

Geçtiğimiz 6 Eylül'de başlayan 2021-2022 eğitim öğretim yılı Cuma günü sona erdi.

Geçtiğimiz 6 Eylül'de başlayan 2021-2022 eğitim öğretim yılı Cuma günü sona erdi.  
Erdek Milli Eğitim Müdürü M. Erbil Camgöz, ilçemiz okullarında düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilerin karne heyecanlarına ortak oldu.
Okullarda heyecanlarına ortak olduğu karne töreninde öğrencilere ve öğretmenleri mutlu tatiller dileyen Camgöz, “Hiçbir şey çocuklarımızın canından, sağlığından daha değerli değil. Çocuklarımızı iyi birer birey olma noktasında motive etmek velilerimizin, öğretmenlerimizin ve bizlerin en büyük sorumluluğudur. Çünkü onlar bu milletin, bu ülkenin, bizlerin geleceğidir. Çocuklarımıza sahip çıkalım onlar bizim en kıymetli varlıklarımız, bir saniyelerini bile ihmal etmeye gelmez, pişmanlıklar yaşamamak için çocuklarımızı koruyup kollayalım, doğruyu, iyiyi, güzeli öğretelim, gösterelim” diye konuştu. 
Erdek’te biri özel toplam 20 okul ve Halk Eğitim Müdürlüğü Merkezi’nde açık ortaokul ve lisesinde öğrenim gören 3330 öğrenci olduğu bilgisini aktaran Camgöz, 2021 -2022 eğitim-öğretim yılımızı 299 öğretmenimizle tamamladık diyerek sözlerine ekledi. 
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Eğitim maratonu
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli