Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Eğitimcilere ?İletişim Becerileri? konulu seminer

Eğitimcilere ?İletişim Becerileri? konulu seminer

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğü personelinin meslekî yeterliliklerini artırmak; bilgi, beceri ve yetenekliliklerini geliştirmek amacıyla İl Millî Eğitim Müdürlüğü Hizmet İçi Eğitim Birimi tarafından 21-22 Nisan 2018 tarihlerinde "İletişim Becerileri S

Ayvalık Cunda Uygulama Oteli´nde düzenlenen ve iki gün süren seminer ve Maarif Müfettişi Hürseyit Öztürk, Öğretmen Akademisi Vakfı İl Temsilcileri Özden Cur Öcal ve Ülkü Kahraman tarafından verildi.
Semirenin kapanış konuşmasını yapan Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ?Bu iki günlük süre zarfında sizlere iletişim becerileri konusunda bir şeyler aktarmanın yanı sıra; şu birlikte geçirilen zaman sayesinde sizlere takım ruhu ve aidiyet duygusu kazandırma noktasında çok önemli bir yol kat ettiğimize inanıyorum ve bunun için de çok mutluyum. Müdürlüğümüz bünyesinde beraberce çalıştığımız bütün arkadaşlarımız şefinden memuruna, hizmetlisinden şoförüne kadar hepiniz benim için çok önemli ve bir o kadar da değerlisiniz. Biz, birlikte çok güzeliz ve birlikte daha çok güzel işlere imza atacağız.? dedi.
İletişim Becerileri Semineri, kurs belgelerinin takdimi ve Ayvalık-Cunda gezisinin ardından sona erdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı