Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Eğit-Kooptan 10. Şube

Eğit-Kooptan 10. Şube

Bandırma Eğit-Koop. Olarak bilinen Eğitimciler Tüketim Kooperatifi, 10. şubesini, Paşakonak Mahallesi, Kınay Sitesinde açtı.

Bandırma Eğit-Koop. Olarak bilinen Eğitimciler Tüketim Kooperatifi, 10. şubesini, Paşakonak Mahallesi, Kınay Sitesi`nde açtı.
Açılış kurdelâsını Belediye Başkanı Sedat Pekel`in kestiği şubenin açılışına kalabalık bir topluluk katılırken, en az 50 liralık alışveriş yapanlara, çekilişle birer armağan verildi.
Öğretmenler Tüketim Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Av. Ramazan Şenol, halkın desteği ile bugünlere geldiklerini belirtirken, "Eğer biz büyüyorsak, bunun en önemli nedeni halkımızın, kooperatifimize sahip çıkıp, destek vermesidir" dedi.
29 Ekim 2012 günü, Sunullah Mahallesi`nde 11. şubesini açacak olan Bandırma Eğitimciler Tüketim Kooperatifi, 1994 yılında, 90 üyeyle kurulmuştu.
Hâlen, tüketim kooperatifi olarak ülkemizin tek kooperatifi konumunda bulunan Eğit-Koop`un, Erdek`te de bir şubesi bulunuyor. 18 bin ürün çeşidine sahip bulunan kooperatifin başkanlığını Av. Ramazan Şenol yaparken, yönetim kurulunda ise İsmail Özkan ve Faruk Baran yer alıyor. 
>Haber : Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı