Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

?Eğlenerek Üretiyorum? yaz kampı sona erdi

?Eğlenerek Üretiyorum? yaz kampı sona erdi

AK Partili Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal´ın projesi olan ?Eğlenerek Üretiyorum? yaz kampı sona erdi.

Burhaniye ilçesinde Burhaniye Belediyesi tarafından düzenlenen ?Eğlenerek Üretiyorum? Yaz Kampı´na katılan Burhaniye Hürriyet Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu öğrenci grubu beş günlük kamp programını tamamlayarak mutlu bir şekilde kamptan ayrıldılar.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal´ın uygulamaya koyduğu ?Eğlenerek Üretiyorum Yaz Kampı´ beşer günlük süreler halinde iki öğretmen gözetiminde yirmişer kişilik öğrenci gurupları halinde gerçekleştirildi.
Beş günlük kamp boyunca öğrenciler uygulamalı olarak tarlada sebze üretimi, sportif faaliyetler, yüzme, okuma, drama, çeşitli folklor ve dans dersleri görürken gece eğlenceleri ile de günün yorgunluğunu atıyorlar.
Öğrenciler kampta, öğretmenlerinin rehberliğinde çalışmayı üretime, üretimi de kazanca dönüştürme yolunda atılan küçük adımlarla büyük kazanımlar elde ediyorlar.
Burhaniye Belediyesinin gerçekleştirdiği bu ?Eğlenerek Üretiyorum Yaz Kampı´nın çok verimli ve faydalı olduğunu belirten okul yöneticileri ?Kampa katılan öğrencilerimiz, kamp boyunca teknolojinin ve şehir hayatının sıkıcılığından uzaklaşarak bir arada yaşama, paylaşma, arkadaşlıklar kurabilme, gurup disiplinine uyma gibi farklı deneyimler kazandılar. Bu kampın tarlada çalışmaktan ibaret olmadığını gördüm. Öğrencilerin kamp tesisleri çok güzeldi. Kendilerine çok güzel yemekler çıkıyordu. Öğrencilerimiz gün boyu tarlada çalışmalarının yanında sportif faaliyetler, yüzme, okuma, drama, çeşitli folklor ve dans dersleri görüyorlar. Geceleri çeşitli eğlenceler düzenleyerek günün yorgunluğunu atıyorlardı. Bu kampların daha geniş yelpazede devam etmesini diliyoruz.? diye konuştular.
Haber : Gürsel Vardar



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false