Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

EHEMDEN 90 BAŞARI BELGESİ

EHEMDEN 90 BAŞARI BELGESİ

Edremit ilçesi Merkez Avcılık Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği ile Halk Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü özel statülü kurslardan olan Avcı Eğitimi, P

Edremit ilçesi Merkez Avcılık Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği ile Halk Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü özel statülü kurslardan olan Avcı Eğitimi, Park Bahçe ve Koruların Bakımı ile İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı kurslarına katılan ve toplam 334 saat süren 90 kursiyerlerin başarı belgeleri Edremit Kaymakamı Osman Tunç tarafından verildi.
Mesleki ve Teknik Kurslar adı altında nitelikli insan gücü yetiştirmek ve meslek kazandırmaya yönelik Avcı Eğitimi, Park Bahçe ve Koruların Bakımı ile İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı, Orman Yangınları Söndürme, Arama Kurtarma ve İlk Yardım kurslarını başarı ile bitiren 90 kursiyerlerin başarı belgelerini Edremit Merkez Avcılık Atıcılık İhtisas Kulübü Derneğinin toplantı salonunda yapılan bir törenle verildi.
Kursiyerlere belgelerinin hayırlı olmasını ve yaşamlarında başarı dileyen Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Damar, eğitim veren ve tatbiki konularda görev alan tüm görevliler ile Edremit Merkez Avcılık Atıcılık İhtisas Kulübü ve Milli Parklar Şefliğine teşekkür etti.
Edremit Körfezi`nin en köklü kulübü olan ve 1952 yılından bu güne ulusal ve uluslararası birçok başarılara imza atan Edremit Merkez Avcılık Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği Başkanı Sedat Osmanoğlu, köpeği ile birlikte katıldığı yarışmalarda kazandığı 11 kupayı Edremit Kaymakamı Osman Tunç verdi.
Ulusal ve uluslararası yarışmalarda kazandığı başarılar ve aldığı kupalar nedeniyle Sedat Osmanoğlu`nu tebrik edip, kutlayan ve Türk Sualtı Milli Takımının yakında Edremit`e geleceğini müjdeleyen Kaymakam Osman Tunç, Osmanoğlu`na `Türk Bayrağı` hediye edip yurtdışında katılacağı yarışmalar için başarı diledi.
Türk Milli Takımı ile yurtdışında katılacağı yarışmalarda mutlaka kupa getireceğinin sözünü veren Sedat Osmanoğlu, kazandığı tüm kupaları başkanlık yaptığı Merkez Avcılık Atıcılık İhtisas Kulübüne bağışlaması anlamlı bulundu.
Toplam 334 saat süren 90 kursiyerlerin içerisinde tek bayan kursiyerler olan Edremit Belediyesinde görevli Gülen Taban`ın başarı belgesi Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde birlikte çalıştıkları Peyzaj Mimarı Emrah Erhan Acar tarafından verildi.
Ödül töreni ve başarı belgelerinin verilmesi törenine Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Edremit Merkez Avcılar Kulüp Başkanı Sedat Osmanoğlu ve üyeleri yanı sıra tüm kurs öğretmenleri katıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı