Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ekinlik Adasına hizmet yağıyor

Ekinlik Adasına hizmet yağıyor

Baştarafı Sahife 1´de Ekinlik Adasına, bir gecede 4000 m2 kilit parke taşı, 500 ton mermer tozu ile çalışmalarda kullanılacak iş makineleri gönderildi. Yol yapım çalışmalarını takip etmek için Ekinlik Adasına giden Başkan Aksoy, Ekinlik Mahallesi Muhtarı

Marmara İlçesine bağlı Ekinlik Adasına kısa sürede hizmet yağdı.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, adaların çaycısı, nakliyecisi, ulaşım kooperatifçisi kısaca bir bütün olarak adalar halkının kenetlenerek sorunları çözmek adına birlikte hareket ettiklerini açıkladı.
Aksoy, birlik ve beraberlik devam ettiği sürece, Marmara İlçesine bağlı tüm yerleşim yerlerine yağmur gibi hizmet yağacağını söyledi.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ile adalarda faaliyet gösteren tüm esnaf birleşerek, ayrı bir ada olan Ekinlik Mahallesi için el ele vererek, yıpranmış yolların onarımı için seferber oldular. 

Ekinlik Adasına, bir gecede 4000 m2 kilit parke taşı, 500 ton mermer tozu ile çalışmalarda kullanılacak iş makineleri gönderildi.
Yol yapım çalışmalarını takip etmek için Ekinlik Adasına giden Başkan Aksoy, Ekinlik Mahallesi Muhtarı başta olmak üzere Ekinlik halkı ile istişarelerde bulunup, diğer sıkıntılarını dinleyip, çözüm önerileri sundu.
Ekinlik Adasında başlatılan yatırımlarda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin büyük katkıları olduğunu belirten Başkan Aksoy, adalar halkı olarak bu birlik ve beraberlik devam ettiği sürece her çözümün vatandaşların ayağına kadar geleceğini dile getirdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı