Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TEKSÜT Bandırma BK, Beşiktaş SOMPO´ya yenildi

TEKSÜT Bandırma BK, Beşiktaş SOMPO´ya yenildi

TEKSÜT Bandırma BK: 67 Beşiktaş SOMPO: 77

13.TÜBAD-Mehmet Baturalp Basketbol Turnuvası´nda ilk gün TEKSÜT Bandırma BK, Beşiktaş Sompo Sigorta´ya 67-77 mağlup oldu.
TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmaya Jaime Smith, Erkan Yılmaz, Tyler Kalinoski, Alperen Şengün ve Emanuel Terry beşi ile başladı. Mücadeleye her iki takım da hızlı başlarken, TEKSÜT Bandırma BK Jaime Smith ve Şehmus Hazer ile sayılar buldu. İlk çeyrekte başa baş bir oyun sergileyen iki ekipten TEKSÜT Bandırma BK ilk periyodu 13-14 geride geçti.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan taraf bu kez konuk ekip Beşiktaş Sompo Sigorta oldu. Hücumda Emanuel Terry ve Sadık Emir Kabaca ile sayılar bulan Bandırma ekibi mücadeleyi başa baş götürdü. Kalan bölümde Jaime Smith ve Sadık Emir Kabaca ile sayılar bulsa da Bandırma ekibi soyunma odasına 36-40 geride girdi.
İkinci yarıya hücumda aktif başlayan takım TEKSÜT Bandırma BK oldu. Yeşil-Beyazlı ekip hücumlarda Tyler Kalinoski ve Ragıp Berke Atar ile sayılar üretse de savunmada istediği oyunu sergileyemedi. Konuk ekip hücumda James Mcadoo ile sayılar üretince sonra çeyreğe Yeşil-Beyazlı ekip 59-60 geride girdi.
Final çeyreğine Beşiktaş Sompo Sigorta iyi başladı. Bandırma ekibi hücumda ve savunmada istediği oyunu sergilemeyince karşılaşmadan da 67-77 mağlubiyetle ayrıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli