Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Eller Mescid-i Aksa´nın kurtuluşu için semaya kalktı

Eller Mescid-i Aksa´nın kurtuluşu için semaya kalktı

Manyas´ta öğle ezanının ardından tüm camilerde Mescidi Aksa´nın kurtuluşu için selalar okundu, tekbirler getirildi ve dualar edildi.

Manyas´ta öğle ezanının ardından tüm camilerde Mescidi Aksa´nın kurtuluşu için selalar okundu, tekbirler getirildi ve dualar edildi. 

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş´ın ülke genelindeki tüm camilerde öğle ezanının ardından İsrail terörüne maruz kalan Mescid-i Aksa´nın kurtuluşu için selalar okunacağını açıklamasının ardından Manyas´ta da eller Mescid-i Aksa için semaya kalktı. 

Öğle ezanından sonra ülkemizdeki tüm camilerde okunan selaların ardından tekbirler getirilip dualar edilirken, Manyas´taki Merkez Camii´nde de Mescid-i Aksa´nın kurtuluşu ve zalimlerin zulümlerinin sona ermesi için salalar okundu tekbirler getirildi ve dualar edildi. 

Manyas Merkez Camii´nde müezzin tarafından yapılan dualar ve tekbirler merkezi sistem aracılığıyla tüm kırsal mahallelerdeki camilerden de yankılandı. 

Öğle namazı sonrası ise Manyas Müftüsü Ahmet Altacı tarafından dua yaptırıldı. Eller Mescid-i Aksa´nın kurtuluşu ve Müslümanlar üzerinde zalimlerin zulmünün son bulması için semaya kalktı. 



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli