Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Elmastaş, suskunluğunu bozdu

Elmastaş, suskunluğunu bozdu

Bandırmaspor Kulübü eski başkanı Erhan Elmastaş: ?Göksel Karlahan´ın, kümede kalmayı hedef göstermesine üzüldüm ve şaşırdım?

Bandırmaspor Kulübü eski başkanı Erhan Elmastaş, aylardır süren suskunluğunu bozdu. Elmastaş, çeşitli konulara açıklık getirdi.
DÜŞMEDİK, DÜŞÜRÜLDÜK
Bandırmaspor´da görev yaptığı 2,5 yıllık süreç hakkında bilgi verirken, Bandırmaspor´un, bir puan farkla 1. Lig´den düştüğü sezonu değerlendiren Elmastaş, ?Biz küme düşmedik, düşürüldük? dedi.
HESAP VERMEKTEN KAÇMAM
Bandırmaspor Kulübü Başkanı Göksel Karlahan´ın, kulübü açıklandığı gibi 12 milyon değil, 14 milyon borçla devraldıkları ve ?bağımsız yargı?ya gideceklerini belirttiğine dikkati çeken Elmastaş, ?Tabii ki bağımsız yargıya gidebilir. Ama bunda geç de kaldı. Hesap vermeye her zaman hazırım? dedi.
Kendisinin kulüp başkanı olmadan önce başkanlık görevinde bulunan Mehmet Kılkışlı´dan kulüp hakkında bilgi aldığına işaret eden Elmastaş, ?İsterdim ki Göksel Karlahan da bana gelsin. Bir kahve içerken ona kulübün durumu hakkında bilgi verseydim. Ama bana hiçbir şey sormadı? diye konuştu.
KARLAHAN, TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA YAPTI
Bandırmaspor Kulübü Başkanı Göksel Karlahan´ın, sezonun açılış töreninde yaptığı konuşma ve medyaya yansıyan açıklamasında, kulübü mali açıdan küçülteceklerini, bu yıl 2. Lig´deki hedeflerinin kümede kalmak olduğunu belirttiğini vurgulayan Elmastaş, şu değerlendirmede bulundu:
?Kulübü mali açıdan küçültmek istemelerine bir diyeceğim yok. Ancak Bandırmaspor için kümede kalmak asla bir hedef olamaz. Hedefsiz yola çıkılmaz. Bir savaşa çıkarken komutan, böyle anlamsız bir hedef ortaya koyabilir mi? Bandırmaspor´un kurulduğu günden bu yana hep önemli hedefleri olmuştur. Bu kulübü ilkokul mezunu başkanlar bile yönetirken hep ortaya hedefler koymuşlardır. Karlahan´ın bu sözleri beni hem şaşırttı, hem de üzdü.?
EN BÜYÜK MARKA BANDIRMASPOR
Bandırmaspor´a, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin sponsor olmasını doğal karşıladığına dikkati çeken Elmastaş, şunları söyledi:
?Başkanlığım döneminde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin neredeyse kapısında yattık, 2,5 yılda deliksiz kuruş yardım alamadık. Şimdi siyasi hesaplar uğruna biraz destek veriyor gözüküyorlar.?
En büyük üzüntüsünün, Bandırma´daki iş adamlarının, kulübe maddi-manevi destek vermemeleri olduğunun altını çizen Elmastaş, ?Bırakın destek vermeyi, iş adamlarımız, maçlara bile gelmiyorlar. Oysa Bandırma´nın en önemli markası Bandırmaspor´dur? dedi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Elmastaş suskunluğunu bozdu
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli