Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Eman Termal Oteliyle yeni sezona hazır

Eman Termal Oteliyle yeni sezona hazır

Sındırgı ilçesinde termal turizmin kapısını açan Eman Termal Otel yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Sındırgı ilçesinde termal turizmin kapısını açan Eman Termal Otel yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Sındırgı'ya hediyesi olan Eman Termal Otel'de günü birlik havuzların bakımı ve tesiste kullanılan termal suyun ısısının düşmemesi için yeni isale hattı döşeme çalışmaları devam ediyor.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ilçeyi termal turizm bölgesi ilan ettirdikten sonra ilk termal tesis olan Eman Termal Otel'i İstanbul Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla kazandırdı. 2008 yılından itibaren termal tesis olarak vatandaşların hizmetine devam eden Termal otelde yeni sezon öncesi bakım ve onarım çalışmalarına hız verildi.
Başkan Yavaş, otel müşterilerinin rahatsız olmaması için günü birlik misafirler için yaptırdığı yüzme havuzları yoğun kış şartlarında dolması sebebiyle havuzlarda temizleme işlemi başlattı. Eman Termal otelde yeni sezon hazırlıkları müşterilerin memnuniyeti doğrultusunda ısı kaybını önleyen polietilen kaplama borular döşenirken, boruların döşeme çalışması bittiği zaman 4 ile 6 derece ısı kaybının önüne geçileceği vurgulandı. 32 derece termal su ısı kaybından dolayı otele 26 ile 28 derece arasında gelmesinden dolayı müşteriler su soğuk diye şikâyetinin önüne geçileceği belirtildi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı