Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

?Emekçi Hakkını Alacak? sözünü gerçeğe dönüştürdü

?Emekçi Hakkını Alacak? sözünü gerçeğe dönüştürdü

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, seçim sürecinde verdiği ?Emekçi Hakkını Alacak? sözünü yerine getirdi.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, seçim sürecinde verdiği ?Emekçi Hakkını Alacak? sözünü yerine getirdi.
Ayvalık Belediyesi´nde görev yapan emekçilerin emekli ikramiyeleri ve kıdem tazminatları ödendi.
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, uzun yıllardır önce belediyeden emekli olup kıdem tazminatı alamayan emekçilerin de içerisinde yer aldığı 85 emekçinin kıdem tazminatlarını ödedi.
Başkan Ergin tarafından 6 ay önce Ayvalık Belediye meclisine konu getirilerek, bütçesi hazırlanan birikmiş kıdem tazminatı ve emekli ikramiyeleri için toplam 3.266.000 TL ödenek kullanıldı.
Ayvalık Belediyesi´nden uzun yıllardır eşine rastlamayan bir şekilde, göreve geldiği 11 ayda çalışanlarının maaşlarını günü gününe ödeyerek de bir başka sözünü kısa sürede tutmayı başarırken, 285 milyon liralık borcu olan bir belediyede, bu kadar kısa sürede mali disiplin sağlanması Ayvalık´ta gururla karşılandı.
Başkan Ergin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ?Önce mali disiplin ve işçi alacakları demiştik. Sözümüzü tuttuk. Önceki dönemlerde emekli olup ikramiyelerini alamayan emekli emekçilerinin belediyeden olan tüm kıdem tazminatı alacaklarını bugün itibariyle ödedik. Aralarında 5 yıldan bile fazla zamandır emeklilik kıdem tazminatını bekleyen 85 emekçimizin alacağı olan toplam 3.266.000 TL hesaplarına yatırdık, güle güle harcasınlar.? ifadelerine yer verdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı