Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Emekli amirallerin bildirisine tepkiler çığ gibi artıyor

Emekli amirallerin bildirisine tepkiler çığ gibi artıyor

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Fatih Canbaz, 104 amiralin gece yarısı bildirisine sert tepki gösterdi.

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Fatih Canbaz, 104 amiralin gece yarısı bildirisine sert tepki gösterdi.
Oda Başkanı Canbaz ?Milli iradeye karşı kendi hukuksuz, temelsiz millet iradesine karşı dış destekli cunta hareketine kalkışmak Türk Milletine, Türkiye´ye ihanettir? dedi.
Bu milletin vesayete tahammülü kalmadığının altını çizen Canbaz, 104 emekli amiralin bildirisine sert tepki gösterdi.
Demokrasi dışı adımlar karşısında her şartta ve koşulda devletin ve hükümetin yanında olduklarını ifade eden Canbaz, Türk Milletinin bildirilerini seçimlerde kendi imzasıyla sandıkta verdiğini hatırlattı. 

Esnaf camiası olarak, demokrasi ve hukuk dışı hiçbir girişimi kabul etmediklerini ve boyun eğmeyeceklerini belirten Oda Başkanı Canbaz ?Haddinizi bilin. Unutmayın 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı Türk Milleti destansı bir cevap vermiştir.? diye konuştu.
Şoförler Odası Başkanı Tekin´den de tepki var

/resimler/2021-4/6/1234134076571.jpg
Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aydın Tekin´de, 104 amiralin gece yarısı bildirisine sert tepki gösteren oda başkanları arasına katıldı.
Aydın Tekin, ?Kimse kendini milli iradenin üstünde görmesin? dedi.
Tekin, yaptığı açıklamada ?Yüce Türk Milleti hür iradesiyle sandıkta kararını vermiştir. Demokrasi içinde liderini ve hükümetini seçmiştir. Milli iradeye karşı kendi hukuksuz, temelsiz millet iradesine karşı dış destekli cunta hareketine kalkışmak Türk Milletine, Türkiye´ye ihanettir. Aziz milletimiz bu hadsizlere haddini bildirecektir. Kendini milli iradenin üstünde gören, demokrasi katillerine, vesayetçi ve darbeci zihniyete karşı çıkıyoruz. Milli iradenin ve demokrasinin tarafında olduğumuzu beyan ediyoruz.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false