Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Emekli polislerden Vali Yazıcı´ya ziyaret

Emekli polislerden Vali Yazıcı´ya ziyaret

Türkiye Polis Emeklileri Derneği Balıkesir Şube Başkanı Turan Gürbüz ve Yönetim Kurulu üyeleri Vali Ersin Yazıcı´yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette söz alan Gürbüz, dernekleri ve çalışmaları hakkında Vali Yazıcı´ya bilgi verdi.
Vali Yazıcı´ya Balıkesir´deki görevlerinde başarılar dileyen dernek başkan ve yönetim kurulu üyeleri Balıkesir için yapılacak çalışmalarda yer almaya hazır olduklarını aktardı.
Dernek yöneticilerine başarılar dileyen Vali Ersin Yazıcı , polis emeklilerinin hala görevdeymiş gibi sosyal çalışmalarda görev üstlendiklerini söyledi.
Balıkesir´i daha da geliştirmek için tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberlik içerisinde çalışması gerektiğine vurgu yapan Vali Yazıcı, yıllarca polis teşkilatına hizmet etmiş ve emekliliklerini yaşamakta olan emekli polislerin kendisini ziyaret etmesinden mutluluk duyduğunu belirterek, ?Balıkesir´i kalkındırma noktasında hep birlikte hareket etmeliyiz. Bu şehirde kalpler Balıkesir için atmalı. Her zaman hepimizin güvencesi olan Polisimize ve geçmişte hizmetleri olan emekli polislerimize de şükranlarımı sunuyor, sağlık mutluluk dolu günler diliyorum." dedi
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli