Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Emitt 2017 Fuarı´nda Sındırgı farkındalığı

Emitt 2017 Fuarı´nda Sındırgı farkındalığı

Termal turizm ile büyüyen Sındırgı ilçesi katıldığı turizm fuarlarının gözdesi olmaya devam ediyor.

Bu yıl 21. kez düzenlenen ve Sındırgı Belediyesinin ilçenin tanıtımı açısından büyük önem verdiği EMİTT fuarına yağcıbedir halısı ve yöresel ürünlerin yanı sıra leyleklerin ön planda olduğu bir hazırlık yapıldı.
Kültür ve Turizm Bakanını Nabi Avcı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş´ın katılımı ile açılışı gerçekleştirilen 21. EMİTT Turizm Fuarı´nda leylekleri ile Sındırgı Belediyesi damga vurdu. Sındırgı´nın leylek maskotlarını karşısında gören protokol üyeleri şaşkınlığını gizleyemezken hatıra fotoğrafı çekilmeyi ihmal etmediler.
Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak, tarafından bakan Avcı´ya Sındırgı´lı bayanlar tarafından üretilen el emeği Sındırgı yörük kızlarının maketi hediye edildi.
Fuarda, Sındırgı ilçesine özgü 3000 yıllık yağcıbedir halıları, doğal, tarihi ve kültürel değerler, yöresel ürünler ve tarihi kolonya, GMKA ve Balıkesir Valiliği işbirliği ile hazırlanan Balıkesir standında Sındırgı Belediyesi tarafından tanıtımı yapılıyor.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, bu tür fuarların ilçenin tanıtımı ve daha fazla yatırımcıya ulaşabilmek için önemli olduğunu belirterek, ilçenin çok kısa zamanda herkes tarafından bilinen Termal Turizmin parlayan yıldızı olacağını kaydetti.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli