Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

EMİTTte en etkin tanıtım ödülü Akçaya verildi

EMİTTte en etkin tanıtım ödülü Akçaya verildi

İstanbulda düzenlenen Kültür ve Turizm Fuarında (EMİTT) en etkin tanıtım yapan yörenin Akçay Belediyesi olduğu öğrenildi.

İstanbul`da düzenlenen Kültür ve Turizm Fuarı`nda (EMİTT) en etkin tanıtım yapan yörenin Akçay Belediyesi olduğu öğrenildi.
Akçay Belediyesi, bu yıl 17.si düzenlenen, 6 binden fazla katılımcısı ve 200 binden fazla ziyaretçisiyle dünyanın 6. büyük turizm fuarı olan, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı`nda (EMITT) "En etkin tanıtım yapan stant" ödülüne layık görüldü.
Bu yıl 17. Kez düzenlenen ve önceki gün sona eren Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı`ndan (EMİTT) Akçay Belediyesi beldeye yine ödülle döndü. 
Geçen yıl "En iyi ekip çalışması" ödülü ile dönen Akçay Belediyesi bu yılda "En etkin tanıtım yapan stant" ödülünü kazandı. 
6 binden fazla fazla katılımcı ve 200 binden fazla ziyaretçisi ile dünyanın 6. büyük turizm fuarı olan EMITT`te Akçay Belediyesi`nin hazırladığı stant, katılımcılar ve ziyaretçiler arasında yapılan ankete göre ödüle layık görüldü. 
Akçay Belediyesi`nin plaketi, Ekin Fuar A.Ş. Genel Direktörü Hacer Aydın tarafından Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu`na, TÜYAP Fuar Alanı Karadeniz salonunda düzenlenen törenle verildi. 
Aldıkları ödül hakkında görüşlerini açıklayan Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, "Hedeflediğimiz başarıyı ekibimizin özverili çalışması sayesinde elde ettik. Uluslararası düzeyde yapılan bu organizasyonda ikinci kez ödüle layık görülmek bizi onurlandırdı. EMITT sayesinde binlerce ulusal ve uluslararası ziyaretçiye, yaptığımız başarılı tanıtımlarla, Akçay`ımızı ve bölgemizi bu yılda tanıtma imkanı bulduk. EMITT gibi büyük bir organizasyonu başarıyla düzenleyen Ekin Fuar A.Ş.`ye ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. 
Fuar süresince birçok ulusal televizyon kanalının Akçay ile ilgili yaptıkları tanıtıcı çekimlerin yanı sıra kendisiyle röportajlar yapıldığının altını çizen İnceoğlu Akçay Belediyesi standını ziyaret eden Balıkesir Valisi Ahmet Turhan başta olmak üzere, pek çok sanatçı, birçok il, ilçe ve belde belediye başkanları, seyahat acentesi yetkilileri ile vatandaşlara teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı