Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Emk. Alb. Sarızeybek, Edermit'te kükredi

Emk. Alb. Sarızeybek, Edermit

Edremit Belediyesi'nin düzenlediği Ortadoğu ve Türkiye'de Neler Oluyor?” konulu panel Edremit'in Güre Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Düzenlenen panele vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Edremit Belediyesi'nin düzenlediği Ortadoğu ve Türkiye'de Neler Oluyor?” konulu panel Edremit'in Güre Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Düzenlenen panele vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Edremit Belediyesi tarafından Güre ADD Çay Bahçesi'nde düzenlenen ve Erdal Sarızeybek'in konuşmacı olarak katıldığı Ortadoğu ve Türkiye'de Neler Oluyor?” konulu panele Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım, Edremit Belediyesi Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından yaklaşık 1,5 saat süren panelde, Ortadoğu ve Türkiye'de yaşanan gelişmeleri değerlendiren Erdal Sarızeybek, Türkiye'nin, Dünya coğrafyası için çok önemli ve stratejik bir önemi olduğunu söyledi.
Türkiye üzerinde oynanan ve oynanmak istenen oyunlardan ancak birlik ve beraberlik içerisinde çıkılabileceğini belirten Sarızeybek, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik olarak da açıklamalarda bulundu.
CHP ve MHP'nin ulusal bir birliktelik ile Ekmeleddin İhsanoğlu'nu aday gösterdiğini ifaden eden Sarızeybek, seçimlerde başarılı olunması durumunda herhangi bir problem olmadığını ancak başarısızlığın her iki parti içinde olağanüstü kurultay anlamına geleceğini söyledi.
AK Partinin Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı yapmak istediğini ve böylesi bir sonucun Türkiye için ağır faturaları olacağını ileri süren Erdal Sarızeybek, ümidi hiçbir zaman yitirmeyeceklerini, gerekirse ikinci bir Gezi protestosu ile demokratik haklarını kullanacaklarını belirtti.
Erdal Sarızeybek'in ülkemizde yaşanan oyunları çok iyi aktardığını ifade eden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ise, Türkiye'nin dört bir yanında yüreğinde Atatürk sevgisi taşıyan milyonlar olduğunu ve bu ülkeyi hiçbir güç odağının bölemeyeceğini söyledi.
Ne Mutlu Türküm Diyene” demekten geri kalmayacaklarını ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan her bireyin bundan gurur duyması gerektiğinin altını çizen Başkan Saka, Erdal Sarızeybek ile yaz ayının bu güzel gününde dinleyici olarak katılan yurttaşlara teşekkür etti.
Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı