Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Emniyet huzurlu Erdek için sıkı çalışıyor

Emniyet huzurlu Erdek için sıkı çalışıyor

Erdek Emniyeti seçim öncesi düğmeye bastı, suçlulara nefes aldırmıyor.

Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri mart ayında yapılacak olan yerel seçim öncesi ilçemizde huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla operasyon ve denetimlerini sıklaştırdı.

Erdek Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmaları neticesinde ilçe merkezinde yapılan operasyonlarda yakalanan U.G, B.Y, S.S, B.T, M.O.Y, O.M  isimli şahıslar adli makamalara sevk edilerek haklarında işlem başlatıldı.

Diğer yandan Erdek kırsal Aşağıyapıcı mahallesinde Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, Jandarma Ekipleri ile ortaklaşa operasyon düzenlendi.

Kırsal mahalle olan Aşağıyapıcı´da düzenlenen operasyonda  B.A ve E.G  isimli şahıslar hakkında da yasal işlem yapıldı.

Operasyonlar neticesinde şahısların üst ve ikamet  aramalarında; 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve bu tüfeğe ait 15 adet fişek, 146 adet tabanca fişeği, 2 adet kurusıkı tabanca ile bu tabancalara ait 52 adet fişek,  9,2 gr. uyuşturucu madde, ile 5 gr.hint keneviri bitkisi tohumu, 21 adet bıçak, ve 1 adet muşta ele geçirildiği öğrenildi.

Ayrıca Erdek´te şubat ayı içerisinde haklarında çeşitli suçlardan aranması bulunan 5 kişininde yakalanarak adli makamlara sevk edildiği öğrenildi.

Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli