Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Emniyet işi sıkı tutmaya başladı

Emniyet işi sıkı tutmaya başladı

Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, ilçemiz mahalle ve caddelerde kurallara uymayan 100ü aşkın sürücülerin kullandığı motosikletleri topladı.

Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı trafik ekipleri, ilçemiz mahalle ve caddelerde kurallara uymayan 100`ü aşkın sürücülerin kullandığı motosikletleri topladı.
Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polis ekipleri, yaklaşık 1 haftadan bu yana gerçekleştirdikleri kontrollerde kurallara uymayan sürücülerin motosikletlerine el koydu.
Erdek`te trafiğe kapalı olan, başta Cumhuriyet Alanı olmak üzere, Çuğra Sahil Bandı ve Kanava Sahil Bandı ile ilçenin işlek caddelerinde polis ekipleri tarafından ara ara kontroller gerçekleştiriliyor.      
Trafik polis ekiplerince gerçekleştirilen uygulamalar hakkında bilgi veren Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, kısa bir süre sonra başlayacak 2013 yaz sezonu öncesi tatilini ilçede geçirecek tatilcilerin yanı sıra ilçe sakinlerinin huzurlu bir sezon geçirmeleri açısından geçtiğimiz hafta Kaymakamlık makamında düzenlenen İlçe Trafik Komisyonu toplantısında trafiğe kapalı alanlara elektrikli bisikletler de dahil olmak üzere tüm motosiklet ile araç sürücülerinin girmelerinin sıkı kontrol altına alınma kararının alındığını kaydetti.
Erdek`te 1 haftadır devam eden kontrollerde, evrak, plaka denetimi yapan polis ekiplerinin, kurallara uymayan sürücülerin motosikletlerini topladığını belirten Kaymakam Kaygısız, el konulan motosikletlerin, yediemin deposuna götürüldüğünü ve çok sayıda motosiklet sürücüsüne ceza yazıldığını dile getirip, sürücüleri yasaklara uyması konusunda uyardı.              Sayim Alkazak


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli