Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Emrullah Usta'da iftar vakti!

Emrullah Usta

Emrullah Usta'da iftar vakti!

Kendine özgü konsepti ile huzur ve konforu her alanda yaşatan ve mutfağıyla modern yaklaşıma sahip yaratıcı gastronomik deneyimler sunan Emrullah Usta Restaurant bu yıl da Ramazan ayında misafirlerini özel iftar menüleri ve güler yüzlü personeli ile ağırlıyor. 

Her yıl artan bir ilgiyle karşılanan bu özel iftarlarda, misafirler en iyi şekilde hazırlanmış lezzetleri tatmakla kalmıyor, nostaljinin sıcacık ruhuyla sarmalanarak her anlamda farklı bir deneyim yaşıyor. 

Erdek Zeytinli Mahallesi Düzler bölgesinde faaliyet gösteren Emrullah Usta Restaurant Ramazan Ayında iftar için nezih ve konforlu bir adres arayanlara, zengin içerikli bir iftar menüsü sunuyor. 

Babasından aldığı deneyim ve tecrübe ile misafirlerine hizmet vermeye devam eden Emrullah Usta Restaurant İşletmecisi Ahmet Güvenen, kırmızı ve beyaz et, kebap, pide olmak üzere farklı menü şeklinde hazırladıkları Ramazan menüsü ile ilgili açıklamasında şunları ifade etti; Birbirinden lezzetli iftar menülerimizde; iftariyelikler, çorba çeşitleri, salata, ızgara çeşitleri, pide çeşitleri ve kebap çeşitleri yer alıyor. Menü fiyatlarımız 225 TL'den başlıyor. Ramazan keyfini yaşayacağınız ve birbirinden lezzetli yemekleri tadacağınız iftar yemeklerimize tüm misafirlerimizi bekliyoruz." dedi.

Emrullah Usta Restaurant, bilgi ve rezervasyon için

0537 467 53 61 nolu telefondan hizmetini sürdürüyor.



Anahtar Kelimeler: Emrullah ' iftar vakti!
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı