Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

En Büyük Yatırım Eğitime Yapılan Yatırımdır

En Büyük Yatırım Eğitime Yapılan Yatırımdır

Bandırma Eğitim Destek Evi, öğrencilere eğitimde destek olmaya devam ediyor.

Bandırma Eğitim Destek Evi, öğrencilere eğitimde destek olmaya devam ediyor.
6-7 ve 8. sınıflarda eğitim desteğinin yanı sıra Eğitim Destek Evine gelmeyen öğrencilere de kitap, kırtasiye, okul seçmelerinde rehberlik hizmeti yanında Bandırma Nikah Salonu altındaki yerde İnternet desteği de veriyor.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sert ile birlikte, Bandırma Eğitim Destek Evi´ni ziyaret etti. Ziyarette öğrencilere 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılına ait kitaplar dağıtıldıktan sonra sohbet edildi.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza kitap dağıtımından sonra Eğitim Destek Evi Yönetimi ve Öğretmenleriyle de görüştü. Dursun Mirza yaptığı açıklamada eğitim alan öğrenci adedini yükseltmek için çalışmalar olduğunu söyledi. Dursun Mirza; ?Bandırma Belediyesi olarak şuanda nikah salonumuzun altındaki Eğitim Destek Evimizde 171 öğrencimize dershane eğitimi veriyoruz. 6, 7 ve 8. sınıflarda öğrencilerimiz var. Onları hem hayata hazırlama hem derslerinde eksik kaldıkları noktaları tamamlama hem de TEOG sınavlarında başarılı olmaları için belediyemiz ve öğretmenlerimiz gayret sarf ediyor. Bu hizmeti 5 yıldır sürdürüyoruz, artan bir ivme ve başarıyla bugünlere geldik. Halen 171 öğrencimiz var ama bir o kadar da yedekte, müracaat eden öğrencimiz var. Artık öylesine bir noktaya geldi ki başvurular çok olmasına rağmen kapasitemiz yetersiz kalmaya başladı. Hal böyle olunca bizde yeni projeler düşünmeye başladık? dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı