Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

En büyük domuzu vuran avcılar Tüfekleri kaptı

En büyük domuzu vuran avcılar Tüfekleri kaptı

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdekin Kurtuluş Bayramı öncesi geleneksel olarak düzenlenen domuz sürek avında en büyük domuzu vuran üç yarışmacıyı ödüllendirdi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek`in Kurtuluş Bayramı öncesi geleneksel olarak düzenlenen domuz sürek avında en büyük domuzu vuran üç yarışmacıyı ödüllendirdi.
Erdek`in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü öncesi Kapıdağ`da düzenlenen geleneksel domuz avında en büyük üç domuzu vuran avcılar için dün ödül töreni düzenlendi.
Erdek Kapıdağ Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanlığı tarafından düzenlenen, en iri domuzu vurma yarışmasında ilk üç sırayı alan Muharrem Kaleci, Sertaç Erkesen ve Zafer Sert`e ödülleri Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan tarafından verildi. 
 Düzenlenen sürek avı  yarışmasında en iri domuzu vuran Muharrem Kaleci`ye otomatik av tüfeği, 2. Sertaç Erkesen`e süperpoze av tüfeği, 3. Zafer Sert`e ise avcı kıyafeti hediye edildi. 
Erdek Kapıdağ Avcılar ve Atıcılar Dernek lokalinde düzenlenen ödül verme törenine katılan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek`in kurtuluş bayramları öncesi uzun yıllardır geleneksel olarak yapılan sürek avına katılan yarışmacıları kutladığını belirterek, düzenlenen törene katılmaktan çok mutlu olduğunu kaydeden Başkan Aysan, kendisini çok sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan tüm avcılara teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı