Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Engellilere önce gezi ardından piknik keyfi

Engellilere önce gezi ardından piknik keyfi

Ayvalık Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir gün tekne gezisi, bir başka gün ise piknik düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı´nda 10 Mayıs Perşembe günü törenle başlayan Engelliler Haftası için Ayvalık´ta etkinlikler devam ediyor.
Ayvalık Zihinsel Özürlüler Derneği, Ayvalık Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Zeytin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Ayvalık Belediyesi Özel Çocuklar Eğitim Evi, Birlik Ortopedik Engelliler Derneği yönetim ve üyesi çocuklar ile ailelerinin katıldığı etkinliklerden biri denizde, diğeri Lale Adası´nda Ayvalık Belediyesi´ne ait Atatürk Koruluğu´nda yapıldı. Perşembe günü tören sonrası düzenlenen tekne turunda Ayvalık´ın güzelliği denizden gören engelliler ve aileleri, balık tutma etkinliğinde eğlenceli dakikalar yaşadı. Özel çocuklar için düzenlenen bir diğer özel etkinlik, 14 Mayıs Pazartesi günü Atatürk Koruluğunda gerçekleştirildi. Mesire alanındaki pikniğe katılan özel çocuklar ve aileleri keyifli bir gün geçirdi.

Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli