Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Ensar Aytekin, TBMM İdare Amiri

Ensar Aytekin, TBMM İdare Amiri

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) 28. dönem grup yönetimi, milletvekillerinin katılımıyla toplanarak grup başkan vekillikleri ve katip üyelerini belirledi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) 28. dönem grup yönetimi, milletvekillerinin katılımıyla toplanarak grup başkan vekillikleri ve katip üyelerini belirledi. TBMM İdare Amirliğine Ensar Aytekin seçildi.

Aytekin, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yeni dönemde Balıkesir’imizi TBMM İdare Amirliği nezdinde temsil edecek olmanın gururunu yaşıyorum. Başta Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere üstlendiğimiz görevde desteklerini esirgemeyen tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca TBMM Grup Başkanlığımıza seçilen Özgür Özel, Grup Başkan vekilliklerimize seçilen Ali Mahir Başarır, Gökhan Günaydın, Burcu Köksal, TBMM Başkan vekilliğimize seçilen Gülizar Biçer Karaca, TBMM kâtip üyeliklerimize seçilen Sibel Suiçmez, Elvan Işık Gezmiş ve Asu Kaya vekillerimizi kutluyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.”

AYTEKİN KİMDİR

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, 7 Nisan 1972’de, Ardahan’ın Çıldır ilçesinde doğdu. İlkokul ve Ortaokul öğrenimini Ardahan’da, lise öğrenimini ise Kars Ticaret Lisesi’nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi bölümünden mezun olan Aytekin, daha sonra yerleştiği Balıkesir’in Edremit ilçesinde, siyaset öncesinde mali müşavirlik yapıyordu.



Anahtar Kelimeler: Ensar Aytekin İdare Amiri
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı