Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Ensar Vakfı Öğrenci Yurdu Projesi’nin temeli atıldı

Ensar Vakfı Öğrenci Yurdu Projesi’nin temeli atıldı

Erdek’te öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılayacak, Ensar Vakfı Erkek Öğrenci Yurdu Projesi’nin temeli törenle atıldı.

Erdek İlçesi Atatürk Mahallesi’nde yapılacak Ensar Vakfı Öğrenci Yurdu’nun temel atma törenine Ensar Vakfı Genel Başkanı Dr. Şener Ağaç, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve yönetimi, MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran, Erdek Belediye Meclisi’nin AK Parti’li Üyesi Orhan Narin, Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Temsilcisi Arif Kılıç ve çok sayıda davetli katıldı. 
Temel atma töreninde konuşan Ensar Vakfı Erdek Şube Başkanı Tolga Ünal, öğrenci yurdunda öğrencilere en konforlu ve rahat ortamı sunmayı hedeflediklerini belirterek, “Yaptığımız girişimler ile hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla öğrenci yurdunun proje aşaması tamamlandı. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz için güven dolu bir barınma ortamı inşa etmek için teknoloji ve mühendislik yeteneklerinin kullanılacağı bir yapının temel atma töreni için bir araya geldik. Bu projenin ilçemizde gerçekleştirilecek olmasından son derece mutlu ve gururluyuz. Öğrenci yurtları, gençlerimizin eğitim hayatını verimli geçirebilmesi için çok önemlidir. Ben eminim ki özellikle Ensar Vakfı gibi köklü ve vizyoner bir kurumda yetişecek gençler, geleceğin güven dolu, özgür ve refah dünyasının kaynağı olacak. Yurt binamız kısmetse 1 yıl içinde bitirilerek hizmete girecektir. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.” dedi. Konuşmaların ardından yurt binasının temeli dua okunarak atıldı.
Haber: Tuncay Ertan 



Reha Uluçay
14.03.2023 20:06:22
Neyse fazla konuşmayayım

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı