Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Erarslan: 150 kişinin göz tedavisini yaptırdık

Erarslan: 150 kişinin göz tedavisini yaptırdık

Kısa adı TEMAD olan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğinin Erdek Şubesi Başkanı Ahmet Erarslan, TEMAD üyesi veya üye olmayan, gözleriyle ilgili sağlık sorunu yaşayan vatandaşlarımız için İstanbula..

Kısa adı TEMAD olan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğinin Erdek Şubesi Başkanı Ahmet Erarslan, TEMAD üyesi veya üye olmayan, gözleriyle ilgili sağlık sorunu yaşayan vatandaşlarımız için İstanbul`a düzenlenen organizasyonlarla ilgili yaptığı açıklamada, 1 aylık sürede 150 kişinin göz kontrollerinin yapılmasına öncülük ettiklerini açıkladı.
Bir aylık süre içinde İstanbul`a yapılan dört otobüs seferiyle yaklaşık olarak 150 vatandaşımızı göz rahatsızlıkları nedeniyle İstanbul-Kartal`da bulunan bir göz hastanesinde gerekli göz muayenelerinin yapılmasının sağlandığını belirten Erarslan, "Yapılan kontroller neticesinde aramızdan yaklaşık 60 kişi göz operasyonları geçirmiştir. Yapılan bu operasyonlara bağlı olarak bu bir aylık sürede tedavi gören hastalarımız arasında hiç sorun yaşanmamış olması gerçekten çok sevindirici bir durumdur. Bu yönde ben ve yönetim arkadaşlarıma gelen takdirler bizleri çok memnun etmektedir. Bundan böyle müracaatlar olduğunda her Salı günleri göz sağlığı ile ilgili olarak vatandaşlarımıza TEMAD olarak hizmet etmeye devam edeceğimizi bildirmek isterim." dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı