Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek ADD yönetici ve üyeleri Ata´nın huzurunda

Erdek ADD yönetici ve üyeleri Ata´nın huzurunda

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Erdek Şubesi tarafından, dernek üyeleri için Ankara gezisi düzenlendi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Erdek Şubesi tarafından, dernek üyeleri için Ankara gezisi düzenlendi.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Erdek Şubesi yöneticileri, Erdek´ten kaldırdığı bir otobüsle üyeleriyle birlikte Ankara´ya çıkarma yaptı.
Erdek İlçesi Pazar meydanından 3 Aralık Salı günü kalkan otobüsle Ankara´ya hareket eden kafilenin ilk durağı Polatlı oldu.
Polatlı İlçesi´nde bulunan Dua Tepesi´ni ziyaret eden kafile, o günleri hatırlayarak kahraman şehitlerimizi yad ettiler.
Bilindiği gibi Dua Tepe´nin Sakarya Meydan Muharebesi içerisinde moral ve stratejik anlamda özel bir anlamı var. Dua Tepe, genel karşı taarruzunda, düşmandan geri alınan ilk tepe olarak biliniyor.

Dua Tepe´den sonra 2. durak Anıtkabir oldu
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün naşının bulunduğu Ankara Anıtkabir´i ziyaret eden Erdek ADD kafilesi, Erdek´ten getirdikleri toprağı Anıtkabir´in bahçesine, Derneğin Çelengini Ata´nın Mozolesine sundu.
Ellerinde Türk bayrakları Anıtkabir´i ziyaret eden ADD Erdek Şubesi yönetici ve üyeleri saygı duruşunu Anıtkabir´de gerçekleştirirken, Ankara gezisi Anıtkabir´de atamızın kişisel eşyalarının bulunduğu müzenin gezilmesi ile sona erdi.
ADD Erdek kafilesi Anıtkabir ziyaretinde, ?Bu Onur ve Gurur Bize Ömür Boyu Yeter? diyerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haber: Sibel Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli