Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek AK Parti Gençlik Kolları ´Reis´i izledi

Erdek AK Parti Gençlik Kolları ´Reis´i izledi

AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın hayatından kesitler sunan ´Reis´ filmini toplu halde izledi.

AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın hayatından kesitler sunan ´Reis´ filmini toplu halde izledi.
AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı, yaklaşan halk oylaması öncesi teşkilata jest yaparak sinema keyfi yaşattı.
Film olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın hayatının çocukluk ve gençlik yıllarını, dönemin şartları içinde anlatan Reis´i seçen AK Partililer, Bandırma Liman AVM Cinema Salonu´nu doldurdu. Filmi toplu halde izleyen partililer, referandum çalışmaları arasında stres atma fırsatı da buldu. 

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatından yapılan açıklamada, Türkiye´nin çok önemli bir seçimin arifesinde olduğuna dikkat çekilirken, teşkilat olarak hummalı bir şekilde ´evet´ kampanyası yürüttükleri vurgulandı.
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Etkinlik, büyük ilgi gördü, memnuniyet uyandırdı. Sayın Cumhurbaşkanımız, bizim için çok çok önemli bir lider. Onun hayatından kesitlerin beyaz perdeye yansıtılmasını da önemli buluyoruz. Filmi herkesin izlemesini isteriz. Film, rahmetli Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşlarının idam kararlarının radyodan duyurulmasıyla başlıyor. Bazı çevreler ki biz onlara ´şer odakları´ diyoruz, bu ülkede milletin sevdiği her lidere zulüm ettiler. ´Tek adam, diktatör´ dediler, sahte suçlamalarla darağacına gönderdiler, itibarsızlaştırdılar. Sonunda kaybeden ülkemiz ve milletimiz oldu. Bizler dedelerimizin, babalarımızın pişmanlıklarını yaşamayacak, Sayın Cumhurbaşkanımızı yedirmeyeceğiz. Bunu tüm Türkiye 15 Temmuz´da büyük bir destan yazarak dosta düşmana gösterdi."
Haber : Eray Kaplan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli