Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek AK Parti için yeni başkan arayışı

Erdek AK Parti için yeni başkan arayışı

Balıkesir İl Teşkilatı ve Bölge Koordinatörü, Erdek için yeni ilçe başkanı araştırmasına başladı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve yönetim kurulu üyelerinin istifalarının istenmesinin ardından AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı ve Bölge Koordinatörü, Erdek için yeni ilçe başkanı araştırmasına başladı.
AK Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Balıkesir ilinden sorumlu koordinatörler, Erdek AK Parti için ilçe başkanı aramaya başlarken, yeni başkan ve yönetim kurulunun uyumlu bir şekilde çalışabilecek isimlerden oluşması yönünde çaba gösterdikleri öğrenildi. 

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı için ince eleyip sıkı dokuyan AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı ve Bölge Koordinatörü, birçok isim üzerinde çalışmalarını sürdürürken, kulislerde özellikle Kemal Kayan, Levent Çalışkan ve Selçuk Acu´nun isimleri konuşuluyor.
Konuyla ilgili AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, Erdek ilçesine yeni teşkilat atamasının en geç hafta sonuna kadar gerçekleştirilmesi bekleniyor. Haber Merkezi



gürcan yayıkçı
20.04.2016 06:57:43
Murat bey çok çalışkan herkez tarafından sevilen bir ilçe başkanıydı.Etrafımda ne kadar askeriyeden emekli varsa adamlar karınca gibi çalışıyor. AKP Erdek te bir dahaki seçimlerde % 20 oy bile alamaz artık. Birileri bilerek yada bilmeyerek AKP Erdek teşkilatının önünü kesmiş.CHPli olarak sevindim bu işe yahu. Sadece haksızlık yapıldığını gördüğümü söylemeden geçemiycem.

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false