Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek AK Parti´de bayramlaşma

Erdek AK Parti´de bayramlaşma

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı tarafından parti binasında bayramlaşma programı düzenlendi.

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı tarafından parti binasında bayramlaşma programı düzenlendi.
Bayramın ikinci günü (Salı) düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı´da katıldı.
AK Parti Marmara İlçe Teşkilatı´nın düzenlediği bayramlaşma programına katıldıktan sonra ilçemize gelen AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı´yı, parti binasında kalabalık bir partili topluluğu karşıladı.
Kendisini karşılayan partilileri ile tek tek bayramlaşan Kırcı, daha sonra teşkilat binasına geçti.
Bayramlaşma programının açılış konuşmasını yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, tüm partililerinin bayramını kutladı.
Demokrasi nöbeti sırasında kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Kayan´ın konuşması sona erdikten sonra AK Parti Balıkesir Milletvekili Kırcı partililerine seslendi.
Konuşmasına bayram sabahı Van´da gerçekleşen hain saldırıyı kınayarak başlayan Kırcı "İnandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Hiç kimse bizi bu yoldan döndüremeyecek." dedi.
Ülke gündemiyle ilgili de birçok konuya değinen Kırcı, konuşmasının ardından tüm partililere teşekkür ederek bayramlarını bir kez daha kutladığını açıkladı.
AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı´nın bayramlaşma programına AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı´da katılırken, programın sona ermesini takiben Milletvekili Kırcı, beraberinde AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ve yönetim kurulu ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek Parti bayramlaşma
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli