Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdek AK Partideki belirsizlik son buldu

Erdek AK Partideki belirsizlik son buldu

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı´na Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) Kemal Kayan atandı.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin görevden alınması ile yaşanan belirsiz süreç AK Parti Genel Merkezinde gerçekleşen mazbata teslimi ile sona erdi.
AK Parti Genel Merkezi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataç ile yardımcısı Harun Karaca, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan´ı arayarak AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı´na atanan Kemal Kayan ile birlikte Ankara´ya gelmesi istendi. AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan başkanlığında Ankara´ya giden Kemal Kayan, Erdek Belediye Meclis Üyesi İbrahim Kutas ve parti üyesi Hüseyin Bölükbaş çıktıkları AK Parti Genel Merkezinde, Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Mustafa Ataç ile yardımcısı Harun Karaca tarafından karşılandılar.
Erdek AK Parti heyetinin Ankara´ya davet ediliş ve görevlendirme tanımı yapılmasının ardından AK Parti Erdek İlçe Başkanlığına atanan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) Kemal Kayan´a görevlendirme mazbatası teslim edildi.
Yeni yönetim kurulu üyeleri oluşturmakla görevlendirilen Kayan, yaptığı ilk açıklamasında, ?Görevimiz şahsımıza ve ilçemize hayırlı olsun, Allah bizleri utandırmasın. İnşallah sevdiğimiz İlçemize Allah hayırlı hizmetler vermeyi nasip eder." diye konuştu. Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli