Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Erdek AK Parti´den bir dizi ziyaret

Erdek AK Parti´den bir dizi ziyaret

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı Yöneticileri, ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti heyetinin ilk durağı Erdek Müftülüğü
AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı´ndan, Erdek Müftüsü Mehmet Tüfekçi´ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.
AK Parti Erdek İlçe Başkan Vekili Emrah Çırak, AK Parti Erdek İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Bülent Özgü, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Bahar Koşan, AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Konceli ile Erdek Belediye Meclisi´nin AK Parti´li üyeleri, geçtiğimiz ay göreve başlayan Erdek Müftüsü Mehmet Tüfekçi´yi makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Müftüsü Tüfekçi, AK Parti heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.
Erdek AK Parti heyeti de, Müftü Tüfekçi´ye konukseverliğinden dolayı teşekkür ederken, görevinde başarı dileğini ilettiler.
AK Parti heyeti Romanlar Derneği´nde
Erdek AK Parti heyetince devam eden ziyaretin 2. durağı Uluslararası Erdek Romanları Dayanışma, Kalkındırma, Kültür ve Spor Kulübü Derneği oldu.
Burada Dernek Başkanı Volkan Akça ve yönetim kurulu üyeleri tarafından konuk edilen AK Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür edildi.
AK Parti Erdek İlçe Başkan Vekili Emrah Çırak, burada yaptığı konuşmada, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü´nü kutlamak için Uluslararası Erdek Romanları Dayanışma, Kalkındırma, Kültür ve Spor Kulübü Derneği´ni ziyaret ettiklerini ifade etti.
Karşılıklı olarak sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette, AK Parti heyeti, kendilerini sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan dernek temsilcilerine teşekkür etti.

AK Parti´den Polis Teşkilatı´na ziyaret
AK Parti Erdek İlçe Başkan Vekili Emrah Çırak ve beraberindekiler Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü´nü ziyaret etti.
AK Parti İlçe Başkan Vekili Çırak ve beraberindeki heyet, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümü kapsamında Erdek Emniyet Müdürü Faik Karabaş´ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Türk polisinin kuruluşundan bu yana suçlunun yakalanmasının yanı sıra suçun önlenmesine yönelik yaptığı çalışmalara değinen AK Parti İlçe Başkan Vekili Emrah Çırak, "Ülkemizin ve ilçemizin güvenliği, vatandaşlarımızın huzuru için mesai kavramı gözetmeksizin mücadele eden tüm emniyet teşkilatımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyorum.? diye konuştu.
Emniyet Müdürü Faik Karabaş ise, Polis Haftası nedeniyle teşkilatını ziyaret eden konuklarına teşekkür etti.
AK Parti´liler Erdek Muhtarlar Derneği´nde
AK Parti heyetinin ziyaret programının 4. durağı ilçemizde geçtiğimiz günlerde kurularak faaliyete geçen Erdek Muhtarlar Derneği oldu.
Erdek Muhtarlar Derneği olarak geçici olarak kullanılan Erdek Zeytinli Mahallesi Muhtarlığı Ofisi´ni ziyaret eden AK Parti Erdek İlçe Başkan Vekili Emrah Çırak ve beraberindeki partililer, Muhtarlık Ofisi´nde Erdek Muhtarlar Derneği Kurucu Başkanı ve Sahil Mahallesi Muhtarı Semra Baycan ile Dernek Başkan Yardımcısı aynı zamanda Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın tarafından karşılandı.
Ziyarette konuşan AK Parti İlçe Başkan Vekili Emrah Çırak, yakın zamanda kurularak faaliyete başlayan Erdek Muhtarlar Derneği Başkanlığı´na seçilen Semra Baycan ve Yönetim Kurulu Üyelerine ?hayırlı olsun´ diyerek, görevlerinde başarı dileğinde bulundu.
Gerek merkez gerekse kırsal mahalle muhtarlarıyla birlikte yürütülen çalışmaların kesintisiz devam edeceğinin altını çizen İlçe Başkan Vekili Çırak, ilçeye bağlı tüm mahallelerin sorun ve taleplerinin giderilmesi noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Emrah Çırak, ayrıca, ortak duyarlılık gösterilerek hareket edildiği takdirde sorunların çözüme kavuşacağına inandıklarını belirtti.
Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı Semra Baycan´da, Erdek AK Parti heyetine yaptıkları ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
AK Parti heyetinin ziyaret programı, Erdek´te devam eden ilçeyi modern altyapıya kavuşturacak kanalizasyon ve Atıksu Arıtma Tesisi yapım işi ihalesini üstlenen şirketin, Kanava Bölgesi´nde alt yapı çalışmalarında gelinen son durumla ilgili kazı alanında inceleme yapılmasıyla devam etti. Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek Parti dizi ziyaret
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli