Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek AK Parti´den, gazetemize kutlama

Erdek AK Parti´den, gazetemize kutlama

Gazetemizin kuruluş yıldönümü nedeniyle AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ve yönetimi gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemizin kuruluş yıldönümü nedeniyle AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ve yönetimi gazetemizi ziyaret etti.
Gazetemizin 43. yaşına girmesi nedeniyle gazetemize bir ziyaret gerçekleştiren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ve yönetim kurulu üyeleri getirdikleri pastayla kuruluş yıldönümümüzü kutladılar. 

Erdek AK Parti heyetinin gazetemize yaptığı ziyarette, gazetemiz sahibi Mehmet Ertan ve muhabirimiz Tuncay Ertan ile sıcak bir söyleşi gerçekleştiren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, öncelikle Erdek´te yarım asra yakın bir süredir yayın yaşamını sürdüren Yeni Erdek Gazetesi´nin yeni yaşını kutladı.
Kayan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
?Ülkemizde demokrasinin güçlenmesi, çok sesliliğin gelişmesi ve kamuoyunun serbestçe oluşmasında yerel basın vazgeçilmez öneme sahiptir. Siyaset kurumu ve devlet yönetimi ile halk arasında köprü konumunda olan yerel basın, kamuoyunun bilgilendirilmesini sağlamakta ve sorunların çözümüne yol gösterici katkıda bulunmaktadır. Yeni Erdek Gazetesi, ilçemizin kalkınması ve sorunlarının çözümü için yoğun çaba göstermektedir. Bu düşüncelerle, gazetenize yayın yaşamında başarılar diliyorum. Şahsınızda bu yayın kuruluşlarında görev yapan yöneticisinden muhabirine, yazarından işçisine kadar bütün çalışanlarına selam ve sevgilerimi iletiyorum.?
Gazetemiz sahibi Mehmet Ertan da, Erdek AK Parti heyetine yaptıkları bu nazik ziyareti nedeniyle teşekkür edip, görevlerinde başarılar diledi.
Konuşmaların ardından, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ve yönetimi tarafından gazetemize getirilen pasta kesilerek hep birlikte yenildi.

Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek Parti gazetemize kutlama
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı