Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek AK Parti´den gazetemize ziyaret

Erdek AK Parti´den gazetemize ziyaret

AK Parti ilçe teşkilatı başkan ve yöneticileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemiz Yeni Erdek´i ziyaret etti.

AK Parti ilçe teşkilatı başkan ve yöneticileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemiz Yeni Erdek´i ziyaret etti.
Ziyarete, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülser Sarıarslan katıldı.
Samimi ve hoş sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, ?Halkın haber alma ve bilgi edinme hakkının teminatı olan gazetecilerin her türlü güçlüğe karşı fedakârca yürüttükleri bu saygın görevlerinin bizler için de zaman zaman yol gösterici işlevi bulunmaktadır. Medya mensuplarımızın görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz, kar kış, yağmur çamur gözetmeden gösterdikleri çaba her türlü takdirin üzerindedir. Görevlerinizin ne kadar zor ve meşakkatli olduğunun bilincindeyiz. Bundan sonraki çalışma yıllarınızda başarılar diliyorum ve Çalışan Ga-zeteciler Günü´nüzü kutluyorum." dedi.

Gerçekleştirmiş olduğu ziyaret dolayısıyla AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ve yönetim kurulu üyeleri ile Kadın Kolları´na teşekkür eden gazetemiz muhabirlerinden Tuncay Ertan, ?Nazik ziyaretinizden dolayı Yeni Erdek Gazetesi ailesi olarak teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar gazetemiz okuyucularına tarafsız ve doğru haberleri vermek için çalıştık. Bundan sonra da aynı duygu ve düşüncelerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz." diye konuştu. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Erdek Parti gazetemize ziyaret
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı